Instruktioner för banvärdar

Tack för att du är banvärd på Malmabanan!
Enligt parollen "Många gör lite" har vi fördelat banvärdsansvaret mellan medlemmarna.

Att vara banvärd innebär att du tillsammans med en annan klubbmedlem öppnar banan senast 10 minuter innan träningen startar och tar emot träningsavgifter, säljer varor i kiosken och sedan låser allt efter träningens slut etc. Checklista

Det är också du som banvärd som ansvarar för att regler följs på banan och i depån, du behöver inte agera polis men med sunt förnuft och en vänlig ton kommer man långt.

Om en olycka skulle inträffa finns handlingsplan på anslag i depåkiosken och även i pärmen “Banvärd” som även den finns i depåkiosken.

Om du skulle få förhinder din vecka kan du byta med någon annan medlem på listan för banvärdar, kontakta klubben på info@vasterasmk.se snarast om du byter så vi har koll på vem som är på plats när.

Att Ni är två banvärdar har fler fördelar, dels är det svårt att hinna med allt själv med att både ta emot träningsavgifter och sälja i kiosken samtidigt som man ska hålla koll på bana och i depåkiosken. Det är också viktigt att tänka på att den som är banvärd även är en ambassadör för klubben, ofta kommer folk som är nyfikna på att börja med Motocross eller Enduro och har frågor.

Information om medlemsskap och licenser etc. finns i depåkiosken och här på hemsidan. Det är också bra om man välkomnar de som tränar på Malmabanan för första gången och visar var allt finns och vilka rutiner som gäller.

Tveka inte att höra av dig till klubben om du har några frågor eller funderingar.

/Styrelsen
Västerås Motorklubb

Våra sponsorer
Utan Er - Inget VMK

Västerås stad
Sita
ica_hokasen_164x96px
arvsfonden_logotyp_cmyk_svart
140x140par
made-by-rodolfi-logo_164x39
optimera-vit_160x31px
ramirent_160x24px
mekonomen-160x37px
tepes-hemsida

POSTADRESS:
Västerås MK - Motorcykel & Snöskoter
Box 381
72108 Västerås

BESÖKSADRESS:
Malmabanan
72596 Västerås

© Västerås MK