Tävlingar

Under 2023 kommer vi arrangera följande tävlingar:

MXSM - SM deltävling
2 Juli

Officiellt evenemang för motocross SM 2023
Mer info om » MXSM

Vi behöver funktionärer

Att köra större tävlingar på Malma är en nödvändighet för att vi ska kunna bedriva vår verksamhet och ha en bana i absolut toppskick. Utan dessa tävlingar har vi varken bana eller klubb. Det är därför viktigt att alla medlemmar ställer upp och gör vad ni kan.

Alla kan göra lite och vi har full förståelse för att alla har mycket att göra med familjer, arbete och andra fritidssysselsättningar men faktum är att alla kan avvara åtminstone en liten stund.

Kan du ställa upp som funktionär på bara en av dagarna är det jättebra, du kan kanske hjälpa till på banan inför tävlingarna eller sälja in ett sponsorpaket, varför inte stå i kiosken eller hjälpa till i depån?

Tidigare år har vi varit tvungna att betala andra föreningar för att hyra in funktionärer, det tycker vi är tråkigt med tanke på att vi är över 400 aktiva medlemmar i klubben. Om alla hjälps åt så krävs inte särskilt stor insats. Då kan vi istället lägga pengar på att få en ännu bättre bana, trevligare klubbhus och fler medlemsaktiviteter.

Hör av dig till klubben via E-post: info@vasterasmk.se eller via vår Facebooksida om du kan hjälpa till. Även om det bara handlar om en timme eller två så är vi evigt tacksamma.

Tänk också på att som tillexempel flaggvakt står du på första parkett och får se Sveriges absoluta elit i Motocross passera inom en armlängds avstånd, det blir inte mycket mer actionladdat än så.

funktionarer_01

Våra sponsorer
Utan Er - Inget VMK

Västerås stad
Sita
ica_hokasen_164x96px
arvsfonden_logotyp_cmyk_svart
140x140par
made-by-rodolfi-logo_164x39
optimera-vit_160x31px
ramirent_160x24px
mekonomen-160x37px
tepes-hemsida

POSTADRESS:
Västerås MK - Motorcykel & Snöskoter
Box 381
72108 Västerås

BESÖKSADRESS:
Malmabanan
72596 Västerås

© Västerås MK