Tävlingar

Under 2019 kommer vi arrangera följande tävlingar:

YMX - Youth MX CUP

31: augusti
Mer info om YMX - Youth MX Cup hittar du här >

MXSM - SM deltävling

29-30:e juni

Officiellt evenemang för motocross SM 2019 för klasserna; MX1, MX2, MX-Girls och USM125
Mer info om MXSM hittar du här >
Besök eventet på Facebook >

Vi behöver funktionärer

Funktionärer

Att köra större tävlingar på Malma är en nödvändighet för att vi ska kunna bedriva vår verksamhet och ha en bana i absolut toppskick. Utan dessa tävlingar har vi varken bana eller klubb. Det är därför viktigt att alla medlemmar ställer upp och gör vad ni kan.

Alla kan göra lite och vi har full förståelse för att alla har mycket att göra med familjer, arbete och andra fritidssysselsättningar men faktum är att alla kan avvara åtminstonne en liten stund.

Kan du ställa upp som fuktionär på bara en av dagarna är det jättebra, du kan kanske hjälpa till på banan inför tävlingarna eller sälja in ett sponsorpaket, varför inte stå i kosken eller hjälpa till i depån?

Tidigare år har vi varit tvugna att betala andra föreningar för att hyra in funktionärer, det tycker vi är tråkigt med tanke på att vi är över 400 aktiva medlemmar i klubben. Om alla hjälps åt så krävs inte särskilt stor insats. Då kan vi istället lägga pengar på att få en ännu bättre bana, trevligare klubbhus och fler medlemsaktiviteter.

Hör av dig till klubben via E-post: This is a mailto link eller via vår Facebooksida om du kan hjälpa till. Även om det bara handlar om en timme eller två så är vi evigt tacksamma.

Tänk också på att som t.ex. flaggvakt står du på första parkett och får se Sveriges absoluta elit i Motocross passera inom en armlängds avstånd, det blir inte mycket mer actionladdat än så.

Uppdaterad: 02 JUN 2018 12:50 Skribent: Robert Rollert

Utan Er - Inget VMK

vasterasstad_logo

ARV_logo99x99
Tack vare bidrag från Arvsfonden har vi handikappanpassat klubbstugan 2012.

TEPES Anläggningar och Transport

Sita 2