Bli medlem i Västerås Motorklubb

Vill du ansöka om att bli medlem i Västerås Motorklubb?

Fyll i uppgifterna i medlemsansökan nedan så kontaktar vi dig så snart vi har behandlat dina ansökan.

Medlemsavgifter VMK 2019

• Enskild medlem under 16 år: 300 kr.
    För medlem som är under 16 år måste minst en vårdnadshavare vara medlem enligt SVEMO:s reglemente.
  • Enskild medlem som har fyllt eller fyller 16 år under året: 500 kr
  • Enskild medlem som har fyllt eller fyller 60 år under året: 250 kr
  • Familjemedlemsskap: 1 000 kr.
    Som familj räknas gifta/sambo och hemmavarande barn under 24 år.
    Meddela namn och fullständigt personnummer på familjemedlemmarna via E-post This is a mailto link

Medlemsavgiften betalar du på klubbens pg 218414-1 samtidigt som du söker medlemskap.

Välj typ av medlemskap

Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen. För att utöva en idrott ska du markera kryssrutan för den idrotten under "Jag vill vara aktiv i följande idrotter". Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen, markera de du önskar vara aktiv inom.

Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter