Bli medlem i Västerås Motorklubb

Vill du ansöka om medlemsskap i Västerås Motorklubb? Inget skulle göra oss gladare.

Som medlem i Västerås motorklubb får du möjlighet att köra på en bana i absolut topplass, här körs både SM-tävlingar och flera ur Sveriges Elit tränar hos oss. Vi har även en riktigt trevlig Enduroslinga för dig som vill få lite utmaning. Självklart finns även en knattecross- och en teknikbana intill det rejäla depåområdet.

Här är alla välkomna oavsett nivå. I VMK samsas alla, från knattar, ungdommar, nybörjare, motionärer och Sveriges främsta elit inom respektive gren och vi har riktigt trevligt tillsammans.

Bra tvättmöjligheter för både cykeln och dig själv i tvättbåsen med el- och vattenanslutningar och i våra omklädningsrum med duschar. Ett väl tilltaget klubbhus, kiosk med korv, läsk, kaffe och godis som är öppen vid alla träningstillfällen och närmare 500 nya trevliga klubbkamrater får du på köpet. Vad väntar du på?

Fortfarande osäker? Kom förbi när vi har öppet och snacka lite eller hör av dig via vår Facebooksida eller mail: This is a mailto link

När du bestämt dig fyller du i uppgifterna i medlemsansökan nedan så kontaktar vi dig så snart vi har behandlat dina ansökan.

Medlemsavgifter VMK 2019

• Enskild medlem under 16 år: 300 kr.
    För medlem som är under 16 år måste minst en vårdnadshavare vara medlem enligt SVEMO:s reglemente.
  • Enskild medlem som har fyllt eller fyller 16 år under året: 500 kr
  • Enskild medlem som har fyllt eller fyller 60 år under året: 250 kr
  • Familjemedlemsskap: 1 000 kr.
    Som familj räknas gifta/sambo och hemmavarande barn under 24 år.
    Meddela namn och fullständigt personnummer på familjemedlemmarna via E-post This is a mailto link

Medlemsavgiften betalar du på klubbens Bankgiro: 5311-7206 samtidigt som du söker medlemskap.

Välj typ av medlemskap

Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen. För att utöva en idrott ska du markera kryssrutan för den idrotten under "Jag vill vara aktiv i följande idrotter". Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen, markera de du önskar vara aktiv inom.

Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter