Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok Enduro"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Marknadskommittén har beslutat att Klubbens gästböcker i den form de existerar idag inom en snar framtid kommer att läggas ner.

Detta görs för att förtydliga och förenkla kommunikation inom klubben. Tanken är att information sker via klubbens nyheter på hemsidan och utvalda sociala medier.

Om du har några tankar eller invändningar mot detta är du varmt välkommen att höra av dig till Robert Rollert på marknadskommittén på E-post: This is a mailto link

 

 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
20 april 2014 17:36 av Markus

Hur?

Hej! Hur går man tillväga om man vill komma och köra på eran bana? Låna väst på ystore sen bara ut och köra på angivna tider?

/Eskilstunabo

20 april 2014 13:36 av Niklas

Dennis

Vad har du för budget? 
Du kan hitta hojar från jätte billigt till dyrt och allt där emellan.
Tänk på att ska du åka enduro så vill du inte ha en crosshoj då det skiljer en del i fjädring och motoregister. En enduro har även lysen vilket en crosshoj inte har. 
Beroende på vad du har för budget så är det lättare att veta vad som kan rekommenderas. 
Hör med Hasse och kolla hans Suzuki och är du där kan jag komma förbi med min då vi bor nära så kan du prova den med då får du en uppfattning.

20 april 2014 11:39 av Nicklas Z

Råsbo 27/4

Hej,
Vi har pratat om att skriva här och tala om när vi ska träna. Vi är 2-3st som åker upp till Råsbo nästa söndag, 27/4. Sista chansen innan de stänger den ett tag. Återkommer om tid.
Mvh
Nicklas
0733-385585

20 april 2014 10:25 av Lars Andersson

Kanon bra VMKiter.

Bra kämpat alla på Karlströms cup igår, kul och bra bana, synd att man har för dåligt flås och fart som än bärplockande snigel. Bra med gemensam avfärd och trevligt att vi hamna ihop i depån, kul med nya lerbekanta.
Åker troligen nästa omgång av cupen.
MVH Lars Andersson

20 april 2014 09:58 av Hasse granholm

Dennis!

Jag har en Suzuki RMX 250  1995'a som jag köpte när jag började för 2år sedan, den ska säljas nu. Hör av dig om du är intresserad.

070-4202247
//Hasse

20 april 2014 09:14 av Dennis

Cykel till en nybörjare

Har ni några exempel på specifika crossar jag skulle kunna titta på? Namn på dom alltså. Och ungefär hur mycket kostar såna? :)

19 april 2014 23:06 av Olof Kvensler

Karlströms cup Enköping

Lite halkig bana - men djäkligt kul !. Daniel o Andreas körde sin första tävling med mycket bra resultat !!.Andreas har kör enduro i 2 veckor(ok-offroad innan).Jimmy klotade o bröt tummen -inte bra...Nästa race Kungsängen på lördag-folk som skall åka ?

19 april 2014 23:04 av Fasth

Instämmer

med föregående talare, 250 4-takt är en lämplig nybörjarcykel. Timmar, kolv bytt, olja var 3:e timme osv är svårt att kolla så jag skulle också gå på allmänskicket. Låter och går den bra så är den sannolikt ok för skicket. Kolla att den är kall (känn på kylarna) när du provkör/startar den. Många hojar kan var svårartade kalla.

Kom upp till FB en träningskväll och be snällt att få provköra en hoj, det är säkert inga problem.

19 april 2014 22:41 av Niklas

Cykel till nybörjare

Halloj,
Jag kan rekommendera 250 fyrtakt som första hoj. Kolla köp och sälj forum som enduromx och så självklart blocket. Kolla skicket istället för att stirra dig blind på timmarna den har gått. Ta med någon du känner som har erfarenhet och kan hjälp dig att kolla skicket på hojen. 
Lycka till!

19 april 2014 21:45 av Dennis

Cykel till en nybörjare.

Halloj! Har under en tid tänkt på att börja köra lite Enduro och så, men jag har inte riktigt kunna bestämma mig för vilken cykel jag ska köpa. Är det någon som skulle kunna rekommendera en för en person som inte har mycket pengar att röra sig med? Skulle helst vilja köpa en i andrahand, då dom är väldigt väldigt dyra som nya, alla tips skulle uppskattas :)

Endurosektionen

Kontaktperson:
Nicklas Zakrisson
This is a mailto link

073-338 55 85


Våra sponsorer
Utan Er - Inget VMK

vasterasstad_logo
TEPES Anläggningar och Transport
Optimera, bygghandel för proffs
Ramirent, Västerås
Mekonomen Tunbytorp, Västerås
Sita Suez
rodolfi
ICA Supermarket Hökåsen
ARV_logo99x99

Tack vare bidrag från Arvsfonden kunde vi handikappanpassa klubbstugan 2012.

Postadress:
Västerås MK - Motorcykel och Snöskoter
Box 381
72108 Västerås

Besöksadress:
Malmabanan
72596 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info