Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok Enduro"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Marknadskommittén har beslutat att Klubbens gästböcker i den form de existerar idag inom en snar framtid kommer att läggas ner.

Detta görs för att förtydliga och förenkla kommunikation inom klubben. Tanken är att information sker via klubbens nyheter på hemsidan och utvalda sociala medier.

Om du har några tankar eller invändningar mot detta är du varmt välkommen att höra av dig till Robert Rollert på marknadskommittén på E-post: This is a mailto link

 

 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
15 maj 2014 08:24 av Endurosektionen

Hygget!

Baserat på era önskemål, trots att det finns röster för båda sidor (super-valår som det är) kommer korta varvet att åter öppnas ikväll. 

Vi vill dock skicka ut en vädjan om att när det blivit lite torrare och hårdare på hygget, ta er ut dit och hjälp till att hålla spåret brett och öppet.  Beslutet gäller tills vidare och kan komma att revideras beroende på hur övriga spåret blir/ser ut.

14 maj 2014 22:51 av Hasse Granholm

Hygget.

Ska vi inte kunna träffas i klubbstugan och diskutera lite hur vi vill ha det? Stefan kan inte du fixa en enduro snack kväll i klubbstugan?

14 maj 2014 21:33 av Andreas

Tack 3

Nu när alla ändå är igång och tycker. Kan man inte dränera på de värsta ställena så att det torkar snabbare? Frivilligt varv på hygget. Personligen tycker jag att hygget är kul förutom de två värsta lerhålen. Stockarna är kul för teknikträning och vi skulle väl kunna bygga ännu fler teknikdelar. På ängen eller kanske hygget om det är tillåtet?

14 maj 2014 20:51 av Fasth

Träningsläger!

17 pers anmälda på 3 dagar! Kul med stort intresse. Knappt hälften av platserna kvar, så skynda och anmäl dig om du inte gjort det.

12 maj 2014 21:53 av Nicklas Z

Tack nr 2

Kan bara hålla med föregående skribent. Har iofs bara varit med sedan förra sommaren men det känns som att det är mycket är på gång och att det finns ett driv i sektionen. Även hyggligt med folk på arbetsdagarna.

12 maj 2014 19:59 av Daniel Johansson

Tack!

Det hära nya med datamaskiner kanske inte enbart är av ondo ändå... Bra driv på er alla i styrelsen! Lyhörda också. Måste komma ihåg att säga tack ibland. Tack för allt jobb ni lägger ner!

12 maj 2014 19:22 av Fasth

Hygget...

Och sektionen har respekt för medlemmarnas åsikter, så vi hör vad ni säger.
Men vi skulle vilja höra vad fler tycker. Därför finns ett formulär om ni klickar på Sektionen och därefter Diskussionsämnen. Fyll i det med dina synpunkter så ska vi ta upp frågan till diskussion.

12 maj 2014 18:07 av Daniel Johansson

Hygget..

Jag har också respekt och förståelse för styrelsens beslut angående att hygget ingår i ett varv på Fågelbacken. Men jag tycker samtidigt att det är tråkigt om folk avstår från att köra eller kör mer sällan på grund av detta. Kan man få resten av banan att hålla bättre för slitage med någon fiffig åtgärd? Tätare "städdagar"? Var ju bra uppslutning sist - nåja relativt bra..

11 maj 2014 23:07 av Nicklas Z

Hygget

Med risk för att framstå som gnällig och med full respekt för sektionens beslut så föreslår jag ändå att korta slingan öppnas och hygget blir frivilligt. Jag har verkligen försökt acceptera hygget. Kör sönder cykel och mig själv. Det har blivit bättre där ute men det är inte kul. Är jag ensam att tycka så så fine, då fortsätter vi som tidigare, men jag misstänker att fler känner som jag. Jag gillar resten av fb men kommer inte åka mer förrän hygget torkat upp eller man får välja.

10 maj 2014 15:53 av Andreas

Lördag

Funkade ganska bra på banan och efter ett par varv hade vi hittat bra spår. 

Åker nog vid 10 tiden imorn, söndag. Är någon sugen?

Endurosektionen

Kontaktperson:
Nicklas Zakrisson
This is a mailto link

073-338 55 85


Våra sponsorer
Utan Er - Inget VMK

Swerock
vasterasstad_logo
TEPES Anläggningar och Transport
Optimera, bygghandel för proffs
Ramirent, Västerås
Mekonomen Tunbytorp, Västerås
Sita Suez
rodolfi
ICA Supermarket Hökåsen
ARV_logo99x99

Tack vare bidrag från Arvsfonden kunde vi handikappanpassa klubbstugan 2012.

Postadress:
Västerås MK - Motorcykel och Snöskoter
Box 381
72108 Västerås

Besöksadress:
Malmabanan
72596 Västerås

Kontakt:
Tel: 02124758
E-post: This is a mailto link

Se all info