Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok Enduro"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Marknadskommittén har beslutat att Klubbens gästböcker i den form de existerar idag inom en snar framtid kommer att läggas ner.

Detta görs för att förtydliga och förenkla kommunikation inom klubben. Tanken är att information sker via klubbens nyheter på hemsidan och utvalda sociala medier.

Om du har några tankar eller invändningar mot detta är du varmt välkommen att höra av dig till Robert Rollert på marknadskommittén på E-post: This is a mailto link

 

 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
16 december 2014 22:38 av Fasth

Lysen

Jag köpte två stycken LED lampor på eBay för typ 300 kr st. Har dem på hjälmen och det lyser tillräckligt bra för mig. Tror de var på runt 3000 lumen. Enkelt och billigt. Har kört med dem i ett år och det håller än så länge.

16 december 2014 20:47 av Magnus A

Mörkerkörning

Hej , har nu letat som f-n efter vettiga lampor att köra i mörker med. Har hittat ett företag i västerås som importerar själv så man kan känna och klämma på dom. Ledlysen.se heter sidan. Har någon nå annat förslag för oss utan lyssystem på hojen ?

15 december 2014 17:47 av Fasth

Arbetsdag...

Låter som en strålande idé att försöka leda bort vattnet, det kör vi på. Sist jag körde var det simbassäng i princip hela skogen.

Jag har den stora glädjen att meddela att Micke Banchef är med och har tillgång till klubbens arsenal av verktyg.

15 december 2014 14:07 av Nicklas Z

Arbetsdag

På senaste arbetsdagen grävde vi små diken på hygget för att leda bort vatten och det blev väldigt lyckat. Kanske borde göra samma nu? Har inte varit där på länge men kan tänka mig att det är rejäla vattensamlingar igen.

15 december 2014 13:59 av Nicklas Z

Arbetsdag

Jag kan vara på plats ca 11.30, grabben har bandyträning och jag är ledare så det är svårt att styra om. Det är bara att ni spar ett parti åt mig om ni känner er nöjda då... 😉

15 december 2014 13:50 av Fasth

Arbetsdag

Vi kör en arbetsdag nu på lördag 21/12 kl. 10.00. Se nyhet på endurosidan för mer information.

12 december 2014 20:18 av Olof Kvensler

Träningsserie

Jag tror att jag kan fixa banor.2 är helt klara.Har pratat med Sören C (han kan fixa tidtagning - om han får hjälp av en person).Jag har snackat med 3 duktiga spårhundar för snöspår.Kan behövas mer folk för spårning + pilning bandning m.m. Jag har varit "projektledare" för träningserien i 3 vintrar och vill nu åka hoj själv=någon annan får hålla ihop resten.Bara att höra av sig till mig för vad som behöver tänkas på/fixas

11 december 2014 15:33 av Fasth

Möte

Det kan vi absolut fixa. Jag kollar på datum i början på januari (känns tight innan jul) och annonserar här.

11 december 2014 14:59 av Nicklas Z

Möte?

Ett vinterserie-möte inom kort kanske där vi kan tillsätta funktionärer, kika på ev banor etc och vilka som kontaktar markägarna?

11 december 2014 14:48 av Fasth

...

Jo, vi bör köra arbetsdagen innan det är hårt i marken. =)
Vad gäller kontakten med markägarna så måste vi veta vilka markägarna är och vem som tar kontakt med dem. Då i princip hela sektionen är ny är det ont om kontakter, så vi är tacksamma om vi kan hjälpas åt.

Endurosektionen

Kontaktperson:
Nicklas Zakrisson
This is a mailto link

073-338 55 85


Våra sponsorer
Utan Er - Inget VMK

vasterasstad_logo
TEPES Anläggningar och Transport
Optimera, bygghandel för proffs
Ramirent, Västerås
Mekonomen Tunbytorp, Västerås
Sita Suez
rodolfi
ICA Supermarket Hökåsen
ARV_logo99x99

Tack vare bidrag från Arvsfonden kunde vi handikappanpassa klubbstugan 2012.

Postadress:
Västerås MK - Motorcykel och Snöskoter
Box 381
72108 Västerås

Besöksadress:
Malmabanan
72596 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info